Bekijk alle
categorieen

Veiligheidshelmen

De veiligheidshelmen in ons assortiment zijn volledig verstelbaar naar elke gewenste grootte. Ook zijn ze in de meeste gevallen voorzien van een vervangbare zweetband en bieden ze de mogelijkheid om een gelaatsscherm te bevestigen.

De veiligheidshelmen in ons assortiment zijn volledig verstelbaar naar elke gewenste grootte. Ook zijn ze in de meeste gevallen voorzien van een vervangbare zweetband en bieden ze de mogelijkheid... meer lezen »
Venster sluiten
Veiligheidshelmen

De veiligheidshelmen in ons assortiment zijn volledig verstelbaar naar elke gewenste grootte. Ook zijn ze in de meeste gevallen voorzien van een vervangbare zweetband en bieden ze de mogelijkheid om een gelaatsscherm te bevestigen.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

voorraad

3M Peltor Helmbevestiging vizier zwart Peltor Helmbevestiging vizier zwart
€ 5,60

per stuk | Exclusief BTW | € 6,78 Inclusief BTW

MD60.06.P3EV2
 • Veiligheidshelmen

  Veiligheidshelmen worden gemaakt van PVC of andere materialen, zoals aluminium of composiet. Veiligheidshelmen worden gebruikt op gevaarlijke plekken of plekken waar mogelijk gevaar van vallende voorwerpen aanwezig is, dit kan lijden tot ernstige verwondingen. De helmen beschermt de drager ook in lage ruimtes waar je gemakkelijk je hooft kunt stoten. De veiligheidshelm is een PBM (Persoonlijk BeschermingsMiddel). Veiligheidshelmen moeten voldoen aan de EN397 norm en voorzien zijn van een CE-markering.

  De Arbeidsomstandighedenwet

  Op grond van de arbowetgeving is het dragen van veiligheidshelmen om verwondingen te voorkomen verplicht. De Arbeidsomstandighedenwet is een Nederlandse wet die regels voor werkgevers en werknemers bevat. Deze regels zijn opgesteld om de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van werkgevers, werknemers en zelfstandig ondernemers te bevorderen. Medewerkers moeten hun werk goed kunnen uitvoeren zonder mentale of fysieke klachten op te lopen. De werkgever als de werknemer zijn beide verantwoordelijk voor een gezonde en veilige werkplek. De werkgever is verplicht om de juiste persoonlijk beschermingsmiddelen aan te schaffen en de werknemer is verplicht ze op de juiste manier toe te passen.

  Onze veiligheidshelmen

  De veiligheidshelmen die wij in ons assortiment aanbieden voldoen allemaal aan de EN397 norm en zijn voorzien van een CE-markering. De veiligheidshelmen zijn verstelbaar door middel van een draaiknop of pen/gat verbinding. Van de meeste veiligheidshelmen zijn de zweetbanden vervangbaar en hebben ze steekgaten voor het bevestigen van gelaatsschermen en/of gehoorbescherming. Gelaatsbescherming en gehoorbescherming bieden wij ook aan in ons assortiment.

 • Bekeken