Bekijk alle
categorieen

Lasbroeken

Weldas heeft een ruimassortiment laskleding op de markt gebracht, waaronder ook lasbroeken. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse materiaalsoorten, zoals leer of vlamvertragende materialen.

Weldas heeft een ruimassortiment laskleding op de markt gebracht, waaronder ook lasbroeken. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse materiaalsoorten, zoals leer of... meer lezen »
Venster sluiten
Lasbroeken

Weldas heeft een ruimassortiment laskleding op de markt gebracht, waaronder ook lasbroeken. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse materiaalsoorten, zoals leer of vlamvertragende materialen.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!
Weldas Golden Brown lasbroek 44-2600 Golden Brown lasbroek 44-2600
€ 100,00

per stuk | Exclusief BTW | € 121,00 Inclusief BTW

Variant
Weldas lasbroek Lava Brown 44-7440/7600 lasbroek Lava Brown 44-7440/7600
€ 139,00

per stuk | Exclusief BTW | € 168,19 Inclusief BTW

Variant
Weldas Arc Knight tuinbroek vlamvertragend 38-4340 Arc Knight tuinbroek vlamvertragend 38-4340
€ 107,00

per stuk | Exclusief BTW | € 129,47 Inclusief BTW

Variant
  • Laskleding

    Zoals bij iedere lasser wel bekend is, brengt lassen verschillende gevaren met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de hitte van een vlam of vlamboog, de gassen en straling die vrijkomen, en rondvliegende lasspetters. Wij bij Laspartners Multiweld vinden het belangrijk dat iedere lasser, professioneel of niet, voorzien is van de juiste bescherming. Je kunt een groot deel van je lichaam beschermen door het gebruik van laskleding. Wij geven je de kans om je outfit helemaal zelf samen te stellen, door verschillende kledingstukken los van elkaar te bestellen.

    Lasbroeken

    Lasbroeken zijn een belangrijk onderdeel binnen de categorie laskleding. Of je voor je laswerk nu op de grond moet liggen of in een kleine ruimte moet werken, je benen zijn al snel in gevaar. De lasbroeken binnen het assortiment van Laspartners Multiweld komen van het merk Weldas en staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Overigens zijn alle lasbroeken binnen het aanbod vlamvertragend om een optimale bescherming te garanderen.

    Naast de bescherming die de lasbroek biedt, is ook de pasvorm belangrijk. Het is van belang om tijdens het lassen een broek aan te hebben die comfortabel zit, maar ook goed past. Je kunt jezelf in onnodig gevaar brengen wanneer je een broek draagt die net te groot is; constant je broek op moeten hijsen zorgt ervoor dat je je niet volledig kunt focussen op je laswerk. Mocht je dit probleem blijven houden, dan kan een tuinbroek uitkomst bieden.

  • Bekeken