Bekijk alle
categorieen
 • Werkplaatsafscherming

  Alleen jezelf bescherming tijdens het lasproces is vaak niet voldoende. Het is erg belangrijk om de omgeving, waarin de laswerkzaamheden plaats vinden, ook te beschermen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de mensen in de omgeving blootstelt worden aan de verschillende risico’s van het lassen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je omgeving zo goed mogelijk te beschermen. Laspartners Multiweld beschikt over een ruim assortiment werkplaatsafschermingen. Zo bestaat het assortiment uit lasschermen, lasgordijnen, lassheets, slijpgordijnen en laslamellen.

  Werkplaatafscherming op locatie

  Elke werkplaats is anders en vraagt dan om een andere afscherming. Het is hierbij erg belangrijk om eerst goed te kijken waartegen de omgeving beschermt moet worden, op basis hiervan selecteer je de geschikte werkplaatsafscherming. Bij een werkplaatafscherming kan er gedacht worden aan lasparasols, lastenten, lasschermen, lassheets, lasgordijnen. Slijpgordijnen en lamellen.

  Het assortiment werkplaatsafscherming

  Bij Laspartners Multiweld vind je een ruim aanbod werkplaatsafscherming van de fabrikanten Cepro, Laspartners Multiweld, LPMW, Mulax en R-vent. Er zijn werkplaatsafschermingen met verschillende breedtes, kleuren, diameters, diktes, hoogtes en materiaal eigenschappen. Er is ook een variatie op het gebied van de prijs. De prijzen van de werkplaatsafschermingen liggen tussen de €3,45 voor lamellen en de €5.825,00 voor de Cepro Lascabine uit geluiddempende Cepro-Sonic tussenwa. Bestel hier snel en gemakkelijk de voor jouw geschikte werkplaatsafscherming online.

 • Bekeken