Bekijk alle
categorieen

Lasparasols

De lasparasols in ons assortiment zijn van vlamvertragende materialen gemaakt, zodat je kunt vertrouwen op de veiligheid. Ook bieden ze bescherming bij verschillende weersomstandigheden. Naast lasparasols verkopen wij ook lastenten.

De lasparasols in ons assortiment zijn van vlamvertragende materialen gemaakt, zodat je kunt vertrouwen op de veiligheid. Ook bieden ze bescherming bij verschillende weersomstandigheden. Naast... meer lezen »
Venster sluiten
Lasparasols

De lasparasols in ons assortiment zijn van vlamvertragende materialen gemaakt, zodat je kunt vertrouwen op de veiligheid. Ook bieden ze bescherming bij verschillende weersomstandigheden. Naast lasparasols verkopen wij ook lastenten.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

voorraad

LPMW Lasparasol stormvast Heavy Duty Lasparasol stormvast Heavy Duty
€ 231,00

per stuk | Exclusief BTW | € 279,51 Inclusief BTW

Variant

voorraad

LPMW Voet tbv lasparasol heavy duty stormvast dia.2m Voet tbv lasparasol heavy duty stormvast dia.2m
€ 30,00

per stuk | Exclusief BTW | € 36,30 Inclusief BTW

MD70.02.93246
Cepro Lasparasol groen ø220cm knikbaar in tas Lasparasol groen ø220cm knikbaar in tas
€ 128,75

per stuk | Exclusief BTW | € 155,79 Inclusief BTW

MD70.02.32120L
  • Lasparasols

    Lasparasols zijn ideaal om de laswerkzaamheden te beschermen van invloeden van buiten-/bovenaf, zoals zon en regen. De lasparasols in het assoritiment van Laspartners Multiweld zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarnaast zijn de water- en windbestendig.

    Assortiment lasparasols

    Binnen het aanbod lasparasols van Laspartners Multiweld zijn een aantal parasols te onderscheiden. Zo zijn er lasparasols met een vlamvertragend doek, dit is belangrijk met rondvliegende spetter die voor kunnen komen tussen laswerkzaamheden. Verder zijn er stormvaste lasparasols, waarbij de naam eigenlijk ook al duidelijk maakt waar deze hoofdzakelijk voor dienen. Het is natuurlijk essentieel dat de lasparasol ook bij uitermate slecht weer en stevigere wind stevig blijft staan en bescherming biedt aan de locatie waar de laswerkzaamheden plaatsvinden. Deze stormvaste lasparasols zijn zeer geschikt voor dergelijke situaties.
    Voor weersomstandigheden welke niet ideaal zijn maar ook niet heftig, biedt Laspartners Multiweld ook nog een goedkoper alternatief lasparasol. Deze standaardparasol is niet geschikt voor de aller slechtste weersomstandigheden, maar biedt wel voldoende bescherming tegen bijvoorbeeld milde regen. Door de bolling van deze parasol dient deze vooral als een soort paraplu.

  • Bekeken