Bekijk alle
categorieen

Lassheets

Lassheets zijn een alternatief voor laslamellen. Ze zijn zeer geschikt voor bredere afschermingen met een geringe hoogte. De keuze tussen lassheets en laslamellen hangt af van de mechanische belasting waaraan de afscherming wordt blootgesteld.

Lassheets zijn een alternatief voor laslamellen. Ze zijn zeer geschikt voor bredere afschermingen met een geringe hoogte. De keuze tussen lassheets en laslamellen hangt af van de mechanische... meer lezen »
Venster sluiten
Lassheets

Lassheets zijn een alternatief voor laslamellen. Ze zijn zeer geschikt voor bredere afschermingen met een geringe hoogte. De keuze tussen lassheets en laslamellen hangt af van de mechanische belasting waaraan de afscherming wordt blootgesteld.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!
Cepro Ophangclip met bout en moer Ophangclip met bout en moer
€ 5,70

per stuk | Exclusief BTW | € 6,90 Inclusief BTW

MD70.01.64824
 • Lassheets

  De omgeving waar de lasser zich in bevindt moet tijdens de werkzaamheden worden beschermt. De lasser beschermt zichzelf met beschermende kleding, een laskap en een lashelm. De omgeving heeft dit niet. Om toch de omgeving te beschermen tegen de gevaren die komen kijken bij het lassen, zijn er lassheets verkrijgbaar. Het gebruik van lassheet is een alternatief voor het gebruik van laslamellen. De lassheets zijn wat breder en hoger dan laslamellen, waardoor lassheets uitermate geschikt zijn voor het afschermen van grotere oppervlaktes. De gekleurde lassheets beschermt tegen het ultraviolet licht dat tijdens de laswerkzaamheden vrij komt.

  CEPRO® lassheets

  De specialist op het gebied van een veilige werkplaats creëren, is CEPRO®. CEPRO® is al 30 jaar werkzaam op dit gebied. Alle CEPRO® producten, dus ook de lassheets, zijn getest en gekeurd volgens de Europese EN-1598 norm. Om de veiligheid te garanderen worden de producten regelmatig gecheckt. CEPRO® biedt lassheets aan in de kleuren oranje, groen 6, groen 9 en brons.

  Het assortiment lassheets

  Laspartners Multiweld hebben verschillende soorten lassheets in het assortiment. Een van de lassheets die verkrijgbaar zijn is de Cepro Orange-ce sheet. Deze lassheet heeft een dikte van 1mm, een hoogte van 2200mm en een breedte van 570mm. Naast de Cepro Orange-ce sheet met een lengte van 2200mm, is deze lassheet ook verkrijgbaar met een lengte van 1600mm. De lassheets die worden aangeboden bieden een economisch alternatief voor de laslamellen. Ten slotte is er ook nog een CEPRO® lascabine verkrijgbaar. Bedenk goed welke eisen je stelt aan een lassheet, om zo de geschikte lassheet voor jouw werkplaats te vinden en creëer niet alleen voor de lasser zelf, maar voor de gehele omgeving een veilige werkomgeving. Bestel de geschikte lassheet gemakkelijk en snel online bij Laspartners Multiweld.

 • Bekeken