Bekijk alle
categorieen

Lamellenrollen

Met lamellenrollen kan je veel meer dan alleen maar een vlakke plek schuren. Je kan namelijk met de roller in hoeken, bochten en groeven schuren.

Met lamellenrollen kan je veel meer dan alleen maar een vlakke plek schuren. Je kan namelijk met de roller in hoeken, bochten en groeven schuren. meer lezen »
Venster sluiten
Lamellenrollen

Met lamellenrollen kan je veel meer dan alleen maar een vlakke plek schuren. Je kan namelijk met de roller in hoeken, bochten en groeven schuren.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

voorraad

Cibo lamellenrol tex 120x50xM14 lamellenrol tex 120x50xM14
€ 27,00

per stuk | Exclusief BTW | € 32,67 Inclusief BTW

MD70.20.80097
Klingspor schuurwiel SM 611 250x50mm schuurwiel SM 611 250x50mm
€ 130,00

| Exclusief BTW | € 157,30 Inclusief BTW

Variant
  • Lamellenrollen

    Een lamelrol wordt gebruikt voor het schuren van smalle tussenruimten, zoals groeven en gleuven. De verschillende rollen kunnen gebruikt worden voor lichte of zware schuurwerkzaamheden. Dit is afhankelijk van de lengte van de vezels en de korrelgrofte. De lamellenrollen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters.

    Toepassing lamelrol

    Met een schuurrol, ook wel schuurroller genoemd, kunnen er verschillende dingen gedaan worden. Met een schuurroller kan je veel meer dan alleen maar een vlakke plek schuren. Je kan namelijk met de roller in hoeken, bochten en groeven schuren. Vroeger was schuurpapier de oplossing om hierbij te komen, maar nu kunnen daar door lamellenrollen voor gebruikt worden. De rol is erg flexibel, waardoor je hem met een zachte handgreep makkalijk en compact kan bedienen.

    Uitgerust met een gepatenteerde flexibele schuurrol past de lamelrol flexibel aan de meest uiteenlopende materialen en vormen aan. Daarmee bereiken gebruikers zelfs op ongelijke of gestructureerde oppervlakken de beste resultaten.

  • Bekeken