Bekijk alle
categorieen

Slijpmachines

Op zoek naar een haakse of rechte slijper? Een haakse slijper dankt zijn naam aan het feit dat de slijpschijf haaks ten opzichte van het motorgedeelte staat. Een ander veelgebruikt woord voor haakse slijper is slijptol. Een haakse slijper wordt gebruikt voor slijp- en zaagwerkzaamheden in metaal en steen. Rechte slijpers zijn compact, draagbaar en eenvoudig in gebruik. Een ideale aanvulling op uw gereedschap.

Op zoek naar een haakse of rechte slijper? Een haakse slijper dankt zijn naam aan het feit dat de slijpschijf haaks ten opzichte van het motorgedeelte staat. Een ander veelgebruikt woord voor... meer lezen »
Venster sluiten
Slijpmachines

Op zoek naar een haakse of rechte slijper? Een haakse slijper dankt zijn naam aan het feit dat de slijpschijf haaks ten opzichte van het motorgedeelte staat. Een ander veelgebruikt woord voor haakse slijper is slijptol. Een haakse slijper wordt gebruikt voor slijp- en zaagwerkzaamheden in metaal en steen. Rechte slijpers zijn compact, draagbaar en eenvoudig in gebruik. Een ideale aanvulling op uw gereedschap.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!

voorraad

Hikoki Haakse slijpmachine G13SB3(YK) 1300W 125mm Haakse slijpmachine G13SB3(YK) 1300W 125mm
€ 131,00

per stuk | Exclusief BTW | € 158,51 Inclusief BTW

MD70.10.G13SB3YK

voorraad

Hikoki haakse slijpmachine G13SE2(YH) 1200W 125mm. 230V haakse slijpmachine G13SE2(YH) 1200W 125mm. 230V
€ 139,00

per stuk | Exclusief BTW | € 168,19 Inclusief BTW

MD70.10.G13SE2YH
Fein Haakse slijpmachine WSG17 Haakse slijpmachine WSG17
€ 227,00

per stuk | Exclusief BTW | € 274,67 Inclusief BTW

Variant

voorraad

Makita rechte slijper GD 0810 C (1800-7000rpm) rechte slijper GD 0810 C (1800-7000rpm)
€ 446,00

per stuk | Exclusief BTW | € 539,66 Inclusief BTW

MD70.19.12061

voorraad

Hikoki Haakse slijpmachine G13VE(WQ) 1320W 125mm Haakse slijpmachine G13VE(WQ) 1320W 125mm
€ 267,00

per stuk | Exclusief BTW | € 323,07 Inclusief BTW

MD70.10.G13VE-WQ
Grit Bandslijpmachine type GKS75-1,5 Bandslijpmachine type GKS75-1,5
€ 772,00

per stuk | Exclusief BTW | € 934,12 Inclusief BTW

MD70.12.20403

voorraad

Hikoki Rechte slijpmachine GP2S2UTZ Rechte slijpmachine GP2S2UTZ
€ 262,00

| Exclusief BTW | € 317,02 Inclusief BTW

MD70.10.GP2S2UTZ
 •  

  Haakse slijpers

  Een ander woord voor een haakse slijper is slijptol. De haakse slijper is erg geschikt te gebruiken als er gewerkt moet worden met de materialen: steen, platmetaal, buizen en betonijzer. Een haakse slijper is voor verschillende werkzaamheden te gebruiken, zoals afbramen, borstelen, vuil verwijderen, metaal polijsten en ontroesten. Er kunnen op de haakse slijpers verschillende verwisselbare schijven geplaatst worden. Er zijn schijven verkrijgbaar voor het zagen en doorslijpen, schijven voor het verwijderen van bramen en er zijn freesschijven verkrijgbaar voor het bewerken van hout en speksteen. Ten slotte zijn er ook schijven verkrijgbaar voor het bewerken van hardere materialen, zoals keramische vloertegels. Deze schijven beschikken hiervoor over diamantkorrels. De meeste haakse slijpers zijn uitgerust met een snoer. Dit betekent dat de haakse slijpers relatief sterk zijn.

  Het is aan te raden dat u tijdens de werkzaamheden snel van accessoires kunt wisselen. Dit is nodig, omdat tijdens het werken met haakse slijpers allerlei materialen inzetbaar moeten zijn. Het is hierbij van belang om goed te kijken of dit makkelijk gaat, omdat het verwisselen van accessoires bij de ene slijpmachine wat gemakkelijker gaat dan bij de ander.

  Het assortiment haakse slijper

  Bij Laspartners Multiweld vind je een ruim aanbod aan haakse slijpers. De haakse slijpers zijn afkomstig van de fabrikanten Fein en Hitachi. De prijzen variëren, waardoor er voor elke portemonnee de geschikte haakse slijper verkrijgbaar is. Kijk goed van te voren welke werkzaamheden gedaan moeten worden om zo de geschikte haakse slijper aan te schaffen. Bestel gemakkelijk en snel de voor jouw geschikte haakse slijper online.

  Rechte slijpers

  Onder elektrisch gereedschap valt ook de rechte slijper, dit is een elektrische slijpmachine. Een rechte slijper is een echte must-have en aanwinst voor iedere gereedschapskist. De rechte slijpers zijn zo populair tijdens de slijpwerkzaamheden, vanwege zijn compact- en draagbaarheid. Daarnaast zijn ze erg eenvoudig te hanteren. De rechte slijpers zijn te gebruiken voor verschillende werkzaamheden. Zo kan de rechte slijper ingezet worden als er gewerkt wordt met steen, tegels, voegen of stalen buizen. De rechte slijper zeer geschikt om deze materialen te slijpen. Naast het slijpen kan de rechte slijper ook in worden gezet om de materialen af te vlakken of af te schuren. De rechte slijper is ook in combinatie met een staalborstel te gebruiken. Deze combinatie maakt het mogelijk corrosie van materialen af te krijgen.

  Werking van de rechte slijper

  Een rechte slijper beschikt over een draaiende kop. Deze kop doet het slijpwerk. De kracht van de recht slijper is afhankelijk van het vermogen. Het vermogen wordt ook wel met Watt uitgedrukt. Des te hoger het vermogen (uitgedrukt in Watt), des te krachtiger is de slijper. Het nadeel is alleen dat door het hoge vermogen ook het gewicht en de prijs stijgt.

  Het assortiment rechte slijpers

  Bij Laspartners Multiweld is er een ruim aanbod aan rechte slijpers. De rechte slijper is afkomstig van de fabrikant Hitachi. De prijzen variëren, waardoor er voor elke portemonnee de geschikte rechte slijper verkrijgbaar is. Kijk goed van te voren welke werkzaamheden gedaan moeten worden om zo de geschikte rechte slijper aan te schaffen. Bestel gemakkelijk en snel de voor jouw geschikte rechte slijper online.

 • Bekeken