Bekijk alle
categorieen

Autogene snijmachines

Lasnaadvoorbewerking is de handeling die je uitvoert aan de te lassen onderdelen voordat je gaat lassen. Het doel van de lasnaadvoorbewerking is het verkrijgen van een goede las. De lasnaad kan zowel autogeen of verspanend voorbewerkt worden. Laspartners Multiweld heeft diverse autogene snijmachines voor de plaat in het assortiment.

Lasnaadvoorbewerking is de handeling die je uitvoert aan de te lassen onderdelen voordat je gaat lassen. Het doel van de lasnaadvoorbewerking is het verkrijgen van een goede las. De lasnaad kan... meer lezen »
Venster sluiten
Autogene snijmachines

Lasnaadvoorbewerking is de handeling die je uitvoert aan de te lassen onderdelen voordat je gaat lassen. Het doel van de lasnaadvoorbewerking is het verkrijgen van een goede las. De lasnaad kan zowel autogeen of verspanend voorbewerkt worden. Laspartners Multiweld heeft diverse autogene snijmachines voor de plaat in het assortiment.

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!
Koike snijbrander Handy Auto 230V AC/12V DC snijbrander Handy Auto 230V AC/12V DC
€ 1.460,00

per stuk | Exclusief BTW | € 1.766,60 Inclusief BTW

MD40.05.90005
Koike Snijmachine IK12 MAX3 230V Snijmachine IK12 MAX3 230V
€ 2.480,00

per stuk | Exclusief BTW | € 3.000,80 Inclusief BTW

MD40.05.90027
Koike snijbrander IK12 Beetle 230V snijbrander IK12 Beetle 230V
€ 1.580,00

per stuk | Exclusief BTW | € 1.911,80 Inclusief BTW

MD40.05.90302
 • Autogene snijmachines

  Laspartners Multiweld heeft diverse autogene snijmachines voor de plaat in het assortiment. Autogeen lassen is een lasmethode die gebruik maakt van een hete vlam. Door middel van een vlam smelt het materiaal, vervolgens wordt er een druppel toegevoegd om twee delen aan elkaar te verbinden. Bij het autogeen lassen zijn er een aantal lasnaadvormen te onderscheiden. Zo heb je de T-naad, V-naad, binnenhoeklas en de buitenhoeklas.

  Lasnaadvoorbewerking

  De handelingen die je uitvoert aan de te lassen onderdelen voordat je daadwerkelijk gaat lassen worden lasnaadvoorbewerkingen genoemd. Buizen, hoekprofielen of kokermateriaal wordt vaak op de juiste lengte gezaagd. Vaak is het product dan gebruiksklaar als het gebruikt wordt voor constructiewerk.

  KOIKE snijmachines

  KOIKE speelt een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en produceren van (metaal)snijmachines, gasapparatuur, las- en laspositioneerapparaten. De geavanceerde technologie gecombineerd met diepgaande kennis van de behoeften van de klant op het gebied van snijden, is waar KOIKE voor staat. Vooral industrieën in de scheepsbouw, staalbouw, automobielindustrie, fabricage en zware metaal industrieën gebruiken autogene snijmachines. De KOIKE snijmachines kunnen vrijwel elke staalklus aan. De robuuste, maar precieze snijmachines vreet zich met het grootste gemak door staalplaten met een dikte van 15cm.

   

  Autogene lasnaadvoorbewerking

  Lasnaadvoorbewerking is de handeling die je uitvoert aan de te lassen onderdelen voordat je gaat lassen. Het doel van de lasnaadvoorbewerking is het verkrijgen van een goede las. De lasnaad kan zowel autogeen of verspanend voorbewerkt worden. Laspartners Multiweld heeft diverse autogene lasnaadvoorbewerking voor de plaat in het assortiment.

  Autogeen lassen

  Autogeen lassen is een lasmethode die gebruik maakt van een zeer hete vlam. Meest al wordt er gebruik gemaakt van de reactie van ethyn (acetyleen) met zuivere zuurstof. Door middel van een vlam smelt het materiaal, vervolgens wordt er op het juiste moment een druppel toegevoegd om twee delen aan elkaar te verbinden. De neersmeltheid is laag bij dit proces. Hierdoor zijn er beperkingen in het toepassingsgebied.

  Lasnaadvormen bij het autogeen lassen

  Bij het autogeen lassen zijn een aantal lasnaadvormen te onderscheiden. Zo is er de T-naad, deze laskanten zijn haaks afgesneden en worden eenzijdig doorgelast. De v-naad, de laskanten worden afgeschuind op 25 tot 30°. De binnenhoeklas, deze las is zonder vooropening en wordt niet doorgelast. Tenslotte de buitenhoeklas, deze las wordt met de vooropening eenzijdig doorgelast.

 • Bekeken