Verbluffend eenvoudig, buitengewoon effectief

LPMW is trots om een prachtig apparaat aan ons assortiment toe te voegen: de Kemppi X3 FastMig. Deze machine weerspiegelt de visie van LPMW: specialistisch, betrouwbaar en duidelijk. De Kemppi X3 FastMig levert uitmuntende prestaties en maakt zijn belofte waar. Net als LPMW is de Kemppi X3 FastMig een waardevolle aanvulling op je lasproces. LPMW is ambitieus en dat herkennen we ook in de X3 Fastmig.


Het X3 FastMig lasapparaat is uiterst duurzaam en behoort tot de systeemklasse. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en nauwkeurig dankzij het nieuwe bedieningspaneel met pictogrammen, waarmee u sneller instellingen kunt maken en eenvoudig parameters kunt selecteren. De X3 FastMig biedt directe controle over de belangrijkste functies, wat resulteert in eenvoudig en betrouwbaar lassen van hoge kwaliteit. Naast de synergische MIG-/MAG-lasprocessen is de X3 FastMig ook geschikt voor MMA-lassen en gutsen. Deze nieuwe krachtige MIG-/MAG-lasapparaat is buiten een ware krachtpatser ook nog enorm gebruiksvriendelijk. Met een stroomsterkte van 420 A bij een inschakelduur van 60% is de X3 FastMig klaar voor zwaar industrieel laswerk.

De X3 FastMig biedt twee synergische stroombronopties voor zowel gas- als watergekoeld lassen. De watergekoelde stroombronnen zijn voorzien van een ingebouwde koeler. Beide stroombronnen beschikken over meer dan 40 lasprogramma's.


Het apparaat heeft een robuuste en duurzame draadaanvoerunit met een dubbelwandige constructie en een 4x4 aandrijfmechanisme, wat zorgt voor effectief gebruik in diverse werkomstandigheden. Het is ontworpen om de hele dag zwaar laswerk aan te kunnen, maar is ook eenvoudig genoeg voor lichtere en preciezere klussen.

BEGIN GEWOON MET LASSEN

De X3 FastMig is ontworpen met eenvoud en gebruiksgemak in gedachten en heeft een snel installatieproces en een op pictogrammen gebaseerde gebruikersinterface voor soepele parameterselectie.

WERKEN IN ZWARE OMSTANDIGHEDEN

Dankzij het robuuste ontwerp en de duurzame draadaanvoerunit is de X3 FastMig geschikt voor lastige klussen in de meest uitdagende omstandigheden. Het apparaat oogt robuust, en is het ook.

VOLTOOI VEELEISENDE KLUSSEN

Met 420 ampère bij een inschakelduur van 60% levert de X3 FastMig krachtige prestaties met een hoge kwaliteit. Richt u op een taak en ga door totdat de klus geklaard is

Zoals gebruikelijk kan de X3 FastMig worden aangevuld met verschillende accessoires, afhankelijk van de behoeften. De beschikbare accessoires omvatten 2- en 4-wielige onderwagens, afstandsbedieningen op de toorts en in de hand, een ruime keuze aan kabels en een zwenkarm.


De X3 FastMig maximaliseert de productiviteit met een briljant eenvoudig maar uiterst effectief MIG/MAG lasapparaat.

Hulp nodig?