RedRock rotator

Wij beschikken over een huurvloot met een groot aantal manipulatoren en rollenbanken. Daarnaast beschikken we over een grote vloot met middelzware en zware rollenbanken voor het roteren van grote drukvaten en monopiles voor de windindustrie.


BEKIJK VERHUURCATALOGUS

Met behulp van manipulatie apparatuur kan laswerk veelal sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd. Het goed positioneren van werkstukken heeft zowel bij kleine als grote werkstukken grote voordelen als het gaat om het behalen van een hoge inschakelduur en het werken met een hogere neersmeltsnelheid.

Capaciteit van de huur manipulator

In veel gevallen is de genoemde capaciteit niet maatgevend voor de selectie van de juiste manipulator. Dit komt doordat producten veelal ondersteund worden door één of meerdere ondersteuningsbokken. Naast de capaciteit in draagvermogen is het te leveren koppel van groot belang. Indien je advies wil over welke manipulator het meest geschikt is voor jouw toepassing kan je contact opnemen met onze huurafdeling. Onze huurvloot is onderverdeeld in de volgende groepen manipulatie apparatuur:

Conventionele rollenbanken

Wij verhuren conventionele rollenbanken vanaf 100 kg tot 50 ton. Een conventionele rollenbank huur je als je werkstuk goed rond is en niet onrond is. Veel bedrijven die vaten maken huren deze rollenbanken. Bij de inzet van een rollenbank wordt er gebruik gemaakt van een aandrijver en een volger. De aandrijver wordt, zoals het woord al zegt, aangedreven door elektriciteit. De meeloper wordt gebruikt bij grote werkstukken, wanneer een tweede ondersteunings-punt vereist is.

Zelf instellende rollenbanken

Wij verhuren zelf instellende rollenbanken vanaf 100 kg tot 50 ton. Als je werkstuk licht onrond is is een zelfinstellende rollenbank het handigst om te huren. De drie wielen zorgen voor een perfecte uitlijning van je werkstuk.

Verticale manipulatoren

Wij verhuren verticale manipulatoren vanaf 100 kg tot 50 ton. Een verticale manipulator huur je als het werkstuk precies op 90 graden gedraaid kan worden.

Kantelbare manipulatoren

Wij verhuren kantelbare manipulatoren vanaf 100 kg tot 50 ton. Deze manipulatoren huur je als je werkstukken kan inspannen en kan draaien zodat er altijd onder de hand gelast kan worden.

Horizontale draaitafels

Wij verhuren horizontale manipulatoren vanaf 100 kg tot 50 ton. Deze worden vaak gebruikt om 'uit de zij' te lassen.

Kopmanipulatoren

Voor de piping industrie hebben we een kopmanipulator beschikbaar in twee varianten.

Bekijk ons complete huurassortiment aan lasmechanisatie:

Verhuurcode
Productomschrijving
49560000Gullco Kat (set)
49560000Gullco Kat flexibe
49570000Hoeklaswagen Gullco Moggy
49570100Hoeklaswagen Gullco Moggy met magneet
49572000Hoeklaswagen Mini
49571000Hoeklaswagen Multi
49561000Statief 1,5 x 2 meter


Geïntresseerd in zakelijk huren? Bel +31 88 66 41711 of mail naar verhuur@lpmw.nl

Hulp nodig?