Onder poederdek lasapparatuur huren

Voor het onder poederdek lassen verhuren we lastractoren met OP-lasinstallatie of laskolommen met onder poederdek lasapparatuur. We verhuren de totale lasinstallatie bestaande uit meerdere componenten zoals: een stroombron, besturing en de laskop.
BEKIJK VERHUURCATALOGUS

Lastractor huren

Een lastractor huren kan een goede oplossing zijn wanneer je gebruik wil maken van de hoge efficiëntie van dit lasproces zonder een grote investering te doen. Het lassen van plaatvelden of het maken van hoeklassen is met onder poederdek eenvoudig en zeer snel.

Laskolom huren

Een laskolom huur je om efficiënt en precies grote en zware stukken te lassen. 

De werking van de laskolom

De las-kolom staat veelal bij een rollenbank of bij een kantelbare lasdraaitafel. De laskolom is op de arm voorzien van een laskop met draadaanvoer- en poeder aanvoer systeem. De kolom heeft als primaire doel om de lasapparatuur goed boven de lasnaad te positioneren en zorgt voor een gemechaniseerd proces van het onderpoederlasprincipe. Lasdraad wordt aangevoerd vanuit een grote drum, dit lasdraad wordt gesmolten terwijl er tegelijkertijd een laag poeder op en om het lasbad wordt gestort. Dit poeder werkt als vervanger voor het beschermgas, wat bij een handmatig lasproces wordt gebruikt.
Bij het huren van een onderpoederdek lasinstallatie zullen wij de installatie op locatie installeren en na afloop van de huurperiode ook weer gereed maken voor transport.

Bekijk ons assortiment aan OP-lasapparatuur:

Verhuucode
Productomschrijving
49623000OP-Set LT7
49623100OP-Set LT7 inclusief rails
Geïntresseerd in zakelijk huren? Bel +31 88 66 41711 of mail naar verhuur@lpmw.nl
Hulp nodig?