Bekijk alle
categorieen
  • Werkplaats en onderhoud 

    Bij Laspartners Multiweld vind je alles wat je nodig hebt voor in de werkplaats en voor onderhoud van diverse producten en materialen. De beschikbare producten zijn bijvoorbeeld: elektraepoxiesslangen en smeermiddel. Smeermiddelen worden onder andere gebruikt voor het koelen van een snijgereedschap. In ons assortiment vind je op het gebied van smeermiddelen drie merken: Griffon, Molyslip en Mulax. De smeermiddelen van deze merken zijn NSF goedgekeurd en bieden superieure smering en verlagen de wrijving van materiaal.  

    Assortiment 

    Elektra is onmisbaar in iedere professionele en semi-professionele werkplaats. Hierbij kan gedacht worden aan stekkersverlichting en batterijen. Ook klem en opspan attributen zijn belangrijk bij het lassen in de werkplaats. Laspartners Multiweld heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op veel gebieden, waaronder de klemtechniek en opspantechniek. Laspartners Multiweld heeft de beste kwaliteit producten en levert een breed assortiment klemmen in praktisch elk formaat en voor elke toepassing. 

    Naast de onmisbare producten in de werkplaats heeft Laspartners Multiweld een aantal verschillende producten in het assortiment die zorgen voor het onderhoud van diverse producten en materialen. Een voorbeeld hiervan is coatings. Tijdens het lassen of rondom het lasproces kun je te maken krijgen met verschillende ongemakken zoals roestcorrosie en lasspetters. Om te voorkomen dat het materiaal aangetast wordt, bieden de verschillende coatings in ons assortiment voor uitkomst. Door het gebruik van deze coatings kan de levensduur van het materiaal verlengd worden. 

  • Bekeken