Smeermiddelen

In de categorie smeermiddelen vind je allerlei producten om bijvoorbeeld lichte beschadigingen als gevolg van het lassen te herstellen of om metalen onderdelen te op voorhand beschermen tegen corrosie.

Smeermiddelen

In ons assortiment vind je op het gebied van smeermiddelen drie merken, namelijk: Griffon, Molyslip en Mulax. De smeermiddelen van deze merken zijn NSF goedgekeurd en bieden superieure smering en verlagen de wrijving in metaal- en niet-metaaltoepassingen. Tevens zijn deze toegestaan in de voedingsmiddelenindustrie voor het gebruik op machines welke betrokken zijn bij de verwerking en verpakking van voedingsmiddelen, zuivelproducten en dranken. 

Molyslip

Molyslip is een bedrijf wat voorop loopt in de smeermiddeltechnologie. Om de kwaliteit te waarborgen, investeert Molyslip voortdurend in het hele assortiment van producten en diensten. De producten van Molyslip worden gebruikt in een hele reeks van industrieën. In het bijzonder bij de metaalbewerking, olie en gas, reparatie en onderhoud. De prioriteit van Molyslip is dat de gebruiker zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan. De producten van Molyslip zorgen ervoor dat kosten van bedrijven lager blijven, omdat zij de levensduur van producten verlegen. In ons assortiment zijn er diverse smeermiddelen van Molyslip terug te vinden.

Assortiment

Laspartners Multiweld heeft een uitgebreid assortiment van het merk Molyslip. Andere producten zijn bijvoorbeeld de Molyslip ALUMSLIP en de Molyslip CERAMSLIP. De Molyslip ALUMSLIP en de Molyslip CERAMSLIP zijn tevens anti-seize compounds die samengesteld zijn om middelen te beschermen tegen extreme temperaturen, druk en corrosie. De Molyslip ALUMSLIP is bestand tegen temperaturen tot 1100 °C en beschermt effectief tegen chemische corrosie en atmosferische oxidatie. De Molyslip CERAMSLIP is bestand tegen extreme temperaturen tot 1500 ° C en is geschikt voor gebruik op remassemblages, alle tapeinden, moeren, bouten en andere schroefdraadverbindingen, inclusief uitlaatsystemen en spruitstukken.
Hulp nodig?